MENU
attributes/any(a: a eq 'Product_Portfolio|Jabra') and (attributes/all(a: a ne 'Meta_Refurbished|True') or attributes/any(a: a eq 'Meta_Accessorytype|17'))

Opiskelija-alennus

Vahvista oikeutesi alennukseen ja hyödynnä Jabra-alennuksesi

Tee kovasti työtä. Huvittele kovempaa.

Opiskelijat tekevät kovasti töitä. Todella kovasti. Ja me Jabralla tiedämme yhtä ja toista kovasta työstä ja omistautumisesta. Tiedämme myös, että ilman opiskelijoiden seuraavaa sukupolvea, meillä ei olisi suunnittelijoiden seuraavaa sukupolvea luomassa intuitiivisesti suunniteltuja tuotteitamme. Suunnittelijamme kehittävät johtavan teknologiamme. Markkinoijamme auttavat meitä kertomaan siitä maailmalle.

Siksi pienenä osoituksena siitä, että arvostamme kaikkia niitä tunteja, jotka sijoitat koulutukseesi, haluamme tarjota sinulle erityisalennuksen seuraavasta tilauksestasi. Etsitpä sitten johtavaa ammattitason kuulokemikrofonia, joka auttaa sinua ahkerassa työssäsi tai loistavia langattomia korvanappeja rentouttavaan vapaa-aikaan, löydät ne meiltä.

Opiskelija, joka käyttää Jabra-kuulokemikrofonia
Opiskelija, joka käyttää Jabra-kuulokemikrofonia

Kova työ tuottaa tulosta

Opiskelu ei ole helppoa eikä halpaa. Kun olet maksanut opintomaksut, kirjat, laboratoriomaksut ja majoituksen (ja kaapinut kokoon tarpeeksi muutamaan drinkkiin perjantai-iltana), jäljelle ei jää paljoakaan.

Jabran tuotteet ovat todella hyödyllisiä opiskelijoille, mutta ymmärrämme, että ne eivät ole kaikkien listan ensimmäisenä budjettia laadittaessa. Siksi opiskelija-alennuksemme on parhaita saatavilla olevia – huomattavasti enemmän kuin keskimääräinen 10 tai 15 %. Se on meidän tapamme sanoa kiitos. Koska ilman koulutusta ja kaltaisiasi lahjakkuuksia, omamme kaltaista teknologiaa ei yksinkertaisesti olisi olemassa.

Hyödynnä opiskelija-alennus

Vastuunrajausilmoitus
Voimassa vain jabra.com-sivustolla. Tarjous lunastetaan napsauttamalla yllä näkyvää painiketta ja vahvistamalla SheerID:n avulla oikeutuksesi tarjoukseen aktiivisena opiskelijana. Onnistuneen vahvistuksen jälkeen saat sähköpostin, jossa on kertakäyttöinen kuponkikoodi. Koodi syötetään jabra.com-sivuston maksusivulla. Jabra varaa oikeuden lopettaa alennuskampanja milloin tahansa. Rajoitettu 1 koodiin henkilöä ja tilausta kohden. Opiskelija-alennusta ei voi yhdistää mihinkään muuhun tarjoukseen jabra.com-sivustolla. Jabra ei ole vastuussa kadonneista, varastetuista tai umpeutuneista koodeista. Tämän alennuskoodipalvelun tuottaa SheerID, kolmannen osapuolen toimittaja. Jabra ei ole vastuussa siitä, jos oikeuttasi alennukseen ei voida vahvistaa mistä tahansa syystä.